בית מגורים ברמת השרון

House in Ramat Sharon


project details

The clients are a family of 5, parents with 3 little children. They asked for comfort yet safe environment for the kids. The interior design idea was to wrap the core of the house, the stairs and elevator, with sliding partitions so the kids could move freely in each floor while giving the parents control over their safety. The space flow is circular around the core of the house, from the entrance to the kitchen and living room round to a family room, work room and back to the entrance again.

The aluminum library was design to contain art, books and sentimental items thus treasuring the family's personality.

Design: Tal Goldsmith fish | Client: Private


פרטי הפרוייקט

הדמיות ממוחשבות לעיצוב פנים בבית פרטי המשתרע על 300 מ"ר. במרכז הבית נמצא גרעין המדרגות והמעלית שסביבו חלל המגורים. המשפחה בת 5 נפשות, עם 3 ילדים קטנים, ביקשו בית נוח ובטיחותי עבור ילדיהם, ויחד עם זאת לקבל חללים נעימים ומרווחים. במסגרת התכנון הוצבו מחיצות סביב גרעין הבית על מנת שתהיה אפשרות לסגור את כל המעברים מעלה ומטה כך שהילדים יוכלו להסתובב בקומה בחופשיות ולהורים תהיה שליטה וקשר עין איתם.
הזרימה בחלל סיבובית כך שמהכניסה, דרך המטבח ניתן לעבור אל הסלון, ומשם מעבר לחדר משפחה והלאה לחדר עבודה כאשר דלתות מקשרות בין החדרים.
ספריית אלומיניום בחלל המגורים, תוכננה להכיל אומנות, ספרים וחפצים שירוכזו בתוכה ויהוו פינה בעלת זהות אישית של בעלי הבית.

עיצוב: טל גולדשמיט פיש | לקוח: פרטי

Back To Top